Information

Tilbud

Fragt & Levering

DAG-TIL-DAG LEVERING
MED GLS FRA KUN 39,-

FRI FRAGT FRA 798,-

Lagervarer afsendes fra
mandag til torsdag indtil
kl. 15 og fredag indtil kl. 14.
230V

Kategorier

 • E14

  Denne fatningstype er også kendt som "lille fatning" i folkemunde. Den bruges i rigtig mange lampetyper og er, sammen med E27 fatningen, én af de mest udbredte fatningstyper i Danmark.

 • E27

  E27 fatningen, også kendt som "stor fatning", er, sammen med E14 fatningstypen, en af de mest udbredte fatningstyper i Danmark til 230 volt. Den bruges, som oftest, i almindelige loftlamper og standerlamper, eller gulvlamper, men man ser den også brugt mange i andre installationstyper.

 • GU10

  Høj-Ra lyskilder med GU10 fatning. GU10 er normalen, når vi taler spot og indbygningsspot til 230v. Alle vores GU10 pærer er med en minimum Ra-værdi på mindst 90, hvilket betyder at de har "ægte farvegengivelse". Jo højere Ra, desto mere ægte er farvegengivelsen. Solens Ra-værdi ligger på 98-100.

 • G9

  G9 fatningstype er oftest brugt i mindre lamper eller installationer, da pæren er kompakt og energieffektiv.

 • B22

  Pærer med B22 fatning er små til mellemstore pærer til special-lamper. Fatningstypen kaldes også for bajonetfatning og pærerne egner sig specielt til udendørs brug i eksempelvis lyskæder, som bruger denne type pærer.

 • GX53

  GX53 er en speciel pæretype, som oftest bruges i lave indbygningsspot eller lamper. Pæren er kendetegnet ved, at den ikke har en særlig høj bagdåse, men til gengæld er bredere end andre pærer på markedet. Det er en stor pære, som oftest giver meget lys.Pærer til brug med almindelig 230v.

   

Vælg sokkel-type herunder.