Sortér efter...

Producent
Pris
DKK 97 DKK 99
Effektforbrug (Watt)
3 Watt 4 Watt
CRI / Ra-værdi (Farvegengivelse)
80 95
Tilsvarer halogenpære (Watt)
20 Watt 25 Watt
Udstrålings vinkel
mere... mindre

Information

Tilbud

Fragt & Levering

DAG-TIL-DAG LEVERING
MED GLS FRA KUN 39,-

FRI FRAGT FRA 798,-

Lagervarer afsendes fra
mandag til torsdag indtil
kl. 15 og fredag indtil kl. 14.
GU4.0


Fatningstypen GU4.0 eller MR11, som den også kendes som, er egentlig identisk med MR16, G4 og GU5.3 fatningstyperne. Dog bruges betegnelsen GU4.0 eller MR11 oftest i forbindelse med lavvolt pærertyper som har reflektor omkring lyskilden. På den måde imiterer den faktisk en almindelig GU10 halogenspot, den er bare meget mindre og kan derfor bruge...

Fatningstypen GU4.0 eller MR11, som den også kendes som, er egentlig identisk med MR16, G4 og GU5.3 fatningstyperne. Dog bruges betegnelsen GU4.0 eller MR11 oftest i forbindelse med lavvolt pærertyper som har reflektor omkring lyskilden. På den måde imiterer den faktisk en almindelig GU10 halogenspot, den er bare meget mindre og kan derfor bruges i lamper os spots på steder, hvor en stor 230v indbygningsspot med GU10 ville være for meget.

Den har altid en diameter på ø35 mm, hvor dens storebror, GU5.3 (også kaldet MR16) har en noget større diameter på ø50 mm.

Bemærk, at man i langt de fleste tilfælde, ikke kan skifte sine halogenpærer "direkte", i eksempelvis sit køkken, ud med LED pærer, uden også at skifte sin strømforsyning, også kaldet en "driver". Dette skyldes, at ældre halogendrivere oftest har et minimumsforbrug (målt i Watt) på eksempelvis mellem 10 og 40 Watt. Vi anbefaler på det kraftigeste, at du tjekker din drivers minimumsforbrug, inden du monterer dine nye LED pærer. Sætter du for eksempel 3 stk. 2W LED pærer på en driver, som minimum yder 10 Watt, vil LED pærerne oftest, eller efter meget kort tid, brænde af, da minimumsforbruget på driveren sender 10 Watt ud til pærerne, som kun kan belastes med 6W samlet. Vi yder ingen garanti ved defekte pærer, som er blevet brugt på en forkert drivertype!

Mangler du en LED driver, som yder et mindre minimumsforbrug end din nuværende driver, og således kan køre med dine nye LED pærer, anbefaler vi dig at tage et kig på vores LED driver sektion, hvor vi forhandler LED drivere til yderst attraktive priser og altid i højeste kvalitet.

-- LÆS MERE --