Sortér efter...

Producent
Pris
DKK 39 DKK 99
Effektforbrug (Watt)
3 Watt 4 Watt
CRI / Ra-værdi (Farvegengivelse)
80 95
Tilsvarer halogenpære (Watt)
20 Watt 30 Watt
Farve på diode
mere... mindre
Kelvin (Farvetemperatur / Lysfarve)
mere... mindre
Udstrålings vinkel
mere... mindre

Information

Tilbud

Fragt & Levering

DAG-TIL-DAG LEVERING
MED GLS FRA KUN 39,-

FRI FRAGT FRA 798,-

Lagervarer afsendes fra
mandag til torsdag indtil
kl. 15 og fredag indtil kl. 14.
MR11


En MR11 pære, er en lavvolt pære, som nu også produceres som LED pære. Fatningstypen MR11 er egentlig det samme som GU4.0, G4, GU5.3 og MR16. Dog ser man oftest MR11 omtalt i forbindelse med såkaldte "mini spot", da en klassisk MR11 pære udemærker sig ved, oftest at have indbygget reflektor, præcis som en stor GU10 pære har det. MR11 LED pærer h...

En MR11 pære, er en lavvolt pære, som nu også produceres som LED pære. Fatningstypen MR11 er egentlig det samme som GU4.0, G4, GU5.3 og MR16. Dog ser man oftest MR11 omtalt i forbindelse med såkaldte "mini spot", da en klassisk MR11 pære udemærker sig ved, oftest at have indbygget reflektor, præcis som en stor GU10 pære har det. MR11 LED pærer har altid en diameter på ø35 mm.

MR11 er således den "lille" udgave af lavvoltpærer med reflektor, hvortil MR16 er dens noget større storebror, med en diameter på ø50 mm.

BEMÆRK, at man, i langt de fleste tilfælde, ikke "direkte" kan skifte sine halogenpærer, i eksempelvis sit køkken, ud med LED pærer, uden også at skifte sin strømforsyning, også kaldet en "driver". Dette skyldes, at ældre halogendrivere oftest har et minimumsforbrug (målt i Watt) på eksempelvis mellem 10 og 40 Watt. Vi anbefaler på det kraftigeste, at du tjekker din drivers minimumsforbrug, inden du monterer dine nye LED pærer. Sætter du for eksempel 3 stk. 2W LED pærer på en driver, som minimum yder 10 Watt, vil LED pærerne oftest, eller efter meget kort tid, brænde af, da minimumsforbruget på driveren sender 10 Watt ud til pærerne, som kun kan belastes med 6W samlet. Vi yder ingen garanti ved defekte pærer, som er blevet brugt på en forkert drivertype!

Mangler du en LED driver, som yder et mindre minimumsforbrug end din nuværende driver, og således kan køre med dine nye LED pærer, anbefaler vi dig at tage et kig på vores LED driver sektion, hvor vi forhandler LED drivere til yderst attraktive priser og altid i højeste kvalitet.

-- LÆS MERE --