Sortér efter...

Producent
Pris
DKK 89 DKK 98
Effektforbrug (Watt)
4 Watt 7 Watt
CRI / Ra-værdi (Farvegengivelse)
82 95
Tilsvarer halogenpære (Watt)
35 Watt 50 Watt
Farve på diode
mere... mindre
Kelvin (Farvetemperatur / Lysfarve)
mere... mindre
Udstrålings vinkel
mere... mindre

Information

Tilbud

Fragt & Levering

DAG-TIL-DAG LEVERING
MED GLS FRA KUN 39,-

FRI FRAGT FRA 798,-

Lagervarer afsendes fra
mandag til torsdag indtil
kl. 15 og fredag indtil kl. 14.
MR16


Fatningstypen MR16, som er identisk med GU5.3, men også kendt som MR11, G4 og GU4.0, bruges oftest som betegnelse for lavvolts LED pærer af "reflektortypen". Diameteren på ø50 mm gør, at den er noget større end dens lillebror MR11 (GU4.0), som kun har en diameter på ø35 mm. MR16 LED pæren bruges, som oftest, i små spot installationer og kan såle...

Fatningstypen MR16, som er identisk med GU5.3, men også kendt som MR11, G4 og GU4.0, bruges oftest som betegnelse for lavvolts LED pærer af "reflektortypen". Diameteren på ø50 mm gør, at den er noget større end dens lillebror MR11 (GU4.0), som kun har en diameter på ø35 mm. MR16 LED pæren bruges, som oftest, i små spot installationer og kan således erstatte den klassiske MR16 12v halogenpære.

Bemærk, at man i langt de fleste tilfælde, ikke kan skifte sine halogenpærer "direkte", i eksempelvis sit køkken, ud med LED pærer, uden også at skifte sin strømforsyning, også kaldet en "driver". Dette skyldes, at ældre halogendrivere oftest har et minimumsforbrug (målt i Watt) på eksempelvis mellem 10 og 40 Watt. Vi anbefaler på det kraftigeste, at du tjekker din drivers minimumsforbrug, inden du monterer dine nye LED pærer. Sætter du for eksempel 3 stk. 2W LED pærer på en driver, som minimum yder 10 Watt, vil LED pærerne oftest, eller efter meget kort tid, brænde af, da minimumsforbruget på driveren sender 10 Watt ud til pærerne, som kun kan belastes med 6W samlet. Vi yder ingen garanti ved defekte pærer, som er blevet brugt på en forkert drivertype!

Mangler du en LED driver, som yder et mindre minimumsforbrug end din nuværende driver, og således kan køre med dine nye LED pærer, anbefaler vi dig at tage et kig på vores LED driver sektion, hvor vi forhandler LED drivere til yderst attraktive priser og altid i højeste kvalitet.

-- LÆS MERE --